TORNA LA MÀGIA

Castelló tornarà a viure la màgia del Campionat d'Espanya de *Freestyle aquest pròxim dissabte 9 de juliol en la plaça de bous de Castelló.

Els millors pilots de l'especialitat es batran en una competició oficial de la Real Federació Espanyola de Motociclisme que aquesta temporada compta amb tan sols sis proves puntuables.

Un espectacle familiar amb promocions de llançament molt interessants i on els menors de 4 anys entren gratis.
COMPRA LES TEUES ENTRADES
Y TAMBÉ EN ELS COMERÇOS DE LA PROVÍNCIA
Pots aconseguir les teues entrades en les plataformes en línia (accés directe punxant en els seus logotips de dalt), o a les botigues oficials de la província. L'entrada infantil és de 4 a 12 anys, tots dos inclosos, Haurà de presentar algun document que acredite l'edat dels xiquets, especialment d'11 i 12 anys. Menors de 4 anys no paguen acreditant la seua edat. El preu de l'entrada anticipada d'adult és de 20€ i el d'infantil 15€.

Disposem de 50 entrades gratuïtes per a aturats. Escriu-nos un mail a concurso@mediterraneo.elperiodico.com. Sortegem una entrada per aturat, sent obligatori presentar els papers de la desocupació per a accedir a la plaça. El sorteig el realitzarà el diari Mediterrani el dimecres 6 de juliol. Es contactarà per mail amb els afortunats.

Si és persona de mobilitat reduïda, contacte nosaltres a l'email freestyle@webcastellon.com per a tindre disposat un equip de suport.
ELS MILLORS PILOTS INTERNACIONALS
Pedro Moreno, s'ha proclamat 4 vegades Campió d'Espanya de *Freestyle en els anys 2013, 2014, 2015 i 2019. El passat 19 d'octubre de 2019, Pedro es va proclamar per quarta vegada Campió d'Espanya de *Freestyle a la ciutat de Múrcia. Així mateix, Pedro compta en el seu palmarés amb un total de 32 podis en el Campionat d'Espanya de *Freestyle. 10 primers llocs, 10 segons llocs i 12 tercers llocs; a més d'un *Sub-Campionat d'Espanya en 2018, i tres tercers llocs en 2012, 2016 i 2017. Pedro ha participat en molts esdeveniments tant nacionals com internacionals al llarg de la seua carrera esportiva des dels 5 anys que porta damunt d'una moto.
Abraham Parra porta des dels 8 anys muntant amb moto i des dels 12 anys fent *Freestyle, sent dels pocs pilots espanyols a iniciar-se en aquest esport des de tan jove.
Va quedar en el tercer lloc en el Campionat d'Espanya de *Freestyle en 2015 i va aconseguir diversos podi en tot el seu recorregut pel Campionat, quedant actualment en segona posició de la Copa d'Espanya de *Freestyle l'any passat.
Remi Bizouard és un pilot amb doble nacionalitat, espanyola i francesa, actualment resideix a Barcelona des de fa dos anys. Remi porta pujat damunt d'una moto des dels 10 anys i dedicant-se a aquest esport des del 2003. És Tri-Campió del món amb 1 medalla de bronze guanyada en els XGames.
Entre els seus títols més reconeguts també compta amb una segona posició en els X-Fighters del Japó. Remi és la nova incorporació aquesta temporada 2022 en el Campionat d'Espanya de Freestyle, on donarà molt a parlar ja que és un dels pocs pilots del món que en la seua ronda de salts té el doble backflip.
Greg Rowbottom va nàixer en Blackpool, el Regne Unit. Però ara resideix entre Almeria i Madrid
Després de 15 anys competint en motocròs/Supercross en tota Europa, va donar el canvi a la disciplina de freestyle en 2018. Aconseguint el seu primer títol com a Campió de la Copa d'Espanya de FMX en tan sols el seu primer any de competició.
Va tornar a competir en diversos llocs d'Europa però ara en FMX.
Va passar l'any de 2020 en Macau, la Xina. Actuant en l'espectacle dragone/circ de solei i The House Of Dancing water.
Ja de tornada a Espanya, està llest per a reprendre el seu lloc de pilot elit de la disciplina en el panorama nacional.
La cita castellonenca comptarà amb els millors pilots internacionals del moment, destacant la presència confirmada del tres vegades campió del món Remi Bizouard i el quatre vegades campió d'España Pedro Moreno.

Al costat d'ells, pilots excel·lents com Abraham, Parra, Greg Rowbotton, Stig Froseth, el pilot de Gas gas conegut com Stig-Danger, Francis Costella i Xavi Dols

Sens dubte es tracta d'un grandíssim planter en una competició oficial com el Campionat d'Espanya, on encara poden inscriure's els pilots que lluiten per guanyar el titule nacional, un dels més reconeguts a Europa.
PATROCINADORS
El moto club castellonenc Club Off Road España organitza el Campionat d'Espanya de Freestyle Gran Premi Ciutat de Castelló, conjuntament amb l'Escuderia Ciutat del Sol i l'empresa castellonenca Sinequanon Produccions.

La cita està inclosa en el calendari oficial de la Real Federació Espanyola de Motociclisme i compta amb el suport de la Federació de motociclisme de la Comunitat Valenciana.

Un dels apartats més divertits de la prova serà la "Xuplons Cup" on els xiquets presents en la Plaça de bous de Castelló podran baixar a l'arena a competir en mini motos.

Al costat del patrocini d'Onda Cero i Periòdic Mediterrani, completen la llista de principals patrocinadors de la prova Shiro, DFSK, Allianz i la signatura de roba Daen.
SORTEJOS I PROMOCIONS
El Gran Premi Ciutat de Castelló no sols és una competició esportiva. Es tracta d'un gran espectacle familiar on els xiquets seran fins i tot més protagonistes gràcies a la "Xuplons cup", on alguns xavals del publique podran inscriure's per a fer una xicoteta carrera sobre l'albero castellonenc.

Tant en la nostra pàgina de facebook com en la d'instagram realitzarem sortejos entre els nostres seguidors. Si ja has comprat la teua entrada, te l'abonarem. Així el regal és segur!!

I us recordem que conserveu l'entrada durant l'espectacle, ja que també farem sortejos dels nostres col·laboradors

Sens dubte, un dels esdeveniments familiars més destacats de l'any que fa que els més joves gaudisquen com mai veient volar a aquests grans pilots.
CONTACTE